solutii-financiare-1-1 solutii-financiare-1
Cea mai mare retea de clinici stomatologice de top

PLATESTE IN RITMUL TAU,
IN RATE,
LA SUTE DE DENTISTI

Simplu, rapid, 100% digital, fara costuri ascunse

Contacteaza-ne

Ce include o finantare stomatologica WYZR?

Finantare stomatologica WYZR

 • Intregul plan de tratament este inclus - nu exista costuri ascunse sau tratamente ne-incluse
 • Finantarea include un voucher de mentenanta. Astfel, esti acoperit si nu ai alte costuri daca apar probleme neidentificate initial (de exemplu o noua carie). Poti folosi voucherul pentru orice serviciu aditional (de ex. igienizari, detartraj)
Rectangle-539-2

Cum pot obtine dobanda ''0''?

Dobanda ''0'' este disponibila in doua situatii:

 • plata in 3 sau 4 rate (recomandata pentru vizite uzuale)
 • Plata in 12 rate (recomandata pentru planuri de tratament)

Pentru planurile de tratament mai scumpe, iti recomandam metodele de finantare mai lungi, de pana la 5 ani. Dobanda variaza in functie de profilul tau, dar este extrem de competitiva.

Echipa financiara WYZR

Tinem cont de bugetul pe care vrei sa il aloci tratamentului tau si te vom indruma catre cea mai buna varianta de plata în rate pentru tine.

Rectangle-538-2

Cum functioneaza finantarea digitala?

Finantare stomatologica prin WYZR

 • Nu trebuie sa mergi la banca sau sa completezi documente. Te ajutam sa faci totul digital, simplu și rapid.
 • Finantarea pentru intervenții uzuale ( limita 2000 lei ), se obtine pe loc, in cateva minute, la recepția cabinetului. Poți plăti in maxim 24 rate cu dobânda de la 0%.
 • Finantarea pentru planuri de tratament complexe, prin TBI - partener WYZR, este 100% telefonica. Poți plăti în 12 rate fără dobânda sau între 18 și 60 rate cu dobânda și rata fixa ( limita 65 000 lei ). Consultantii WYZR te vor ajuta sa completezi electronic informatiile cerute.
Rectangle-469-2-2

Despre WYZR.dentist

Cea mai mare retea de medicina dentara din București

Ai acces la 200+ dentisti de top, atent selectionati, in 30+ locatii din Bucuresti.
Te ghidam cu grija catre cel mai potrivit medic pentru tine.

Vezi rețea

Image_17_02_2022_at_15_44_a99c5496a6
off

pay

Cu WYZR
platesti in rate,
in ritmul tau

Platesti in ritmul tau, in rate, fara costuri ascunse.

Cu WYZR primesti finantare imediat, digital, sau direct in cabinetele partenere, fara sa te deplasezi la banca.

 • 3-12 rate lunare, cu dobanda de la 0% pentru interventii in limita a 30 000 lei
 • rate de pana la 60 luni pentru planuri de tratament complexe în limita a 65 000 lei
Afla mai multe

Testimoniale WYZR.dentist

5f56b00a-ed45-4468-9b53-9e3c90583453

Georgiana Marin

Am apelat la WYZR când am văzut ca oferă și second opinion, eu având deja un plan de tratament destul de complex pe care nu mi-l puteam permite. Echipa cu care am luat legătura m-a ajutat rapid sa îl achit în rate, eu nefiind eligibila pentru finanțare bancară. Le mulțumesc doctorilor care s-au ocupat de cazul meu. Sunteți the best!!!!
IMG_2695

Magda Gheorghe

Recomand cu încredere! Mi-am făcut abonament la ei după ce am văzut oferta de discounturi și cashback și lista de cabinete partenere ( printre care se regăsea și cabinetul doctorului meu stomatolog ), asta m-a cucerit ca sa zic așa. După intervenție, practic, pe langa discount am primit și cashback în wallet pe care îl pot folosi la următoarea intervenție. Pe langa asta, am văzut ca pot plăti și în rate fără dobânda în orice cabinet partener. Foarte tare !!!
IMG_2696

Eugenia Stoian

M-au ajutat mult cei de la WYZR cu evaluarea la distanta, neavând timp sa merg la stomatolog. A durat câteva minute sa îmi fac radiografia panoramica în baza căreia am primit evaluarea împreună cu recomandările necesare pentru rezolvarea problemelor depistate. Cireașa de pe tort a fost ca am găsit în rețeaua lor un cabinet stomatologic fix langa birou. Sunt super incantata de rezultat și de felul în care am fost tratată de dl. doctor Codruț.
Maria_Ianus

Maria Ianus

Sunt super mulțumită de abonamentul wyzr. Fata de celelalte oferte existente, a lor m-a cucerit cu nenumăratele beneficii și soluții de plata disponibile în retea. Recomand cu încredere!

F.A.Q. WYZR.dentist

 • WYZR este o platforma digitala care iti faciliteaza relatia cu peste 250 de medici stomatologi de top din Bucuresti si cele mai bune clinici de imagistica dentara.
  Prin WYZR te programezi online la clinicile stomatologice din retea, unde beneficiezi de discounturi si cashback din fiecare tranzactie de pana la 20% la toate serviciile stomatologice.
   
  In plus, poti plati in rate cu dobanda de la 0% fara sa te deplasezi la banca. Tot ce trebuie sa faci este sa te programezi la stomatolog folosind platforma WYZR.
 • WYZR nu ofera un diagnostic la distanta, fiind obligatorie vizita la stomatolog! Insa, poti beneficia de o evaluare la distanta gratuita, care iti ofera o imagine de ansamblu a situatiei tale stomatologice.
 • Evaluarea la distanta este un beneficiu oferit GRATUIT de catre WYZR, pentru o perioada limitata de timp. Aceasta include:
   
  - Identificarea problemelor (grave, moderate, usoare)
  - O prognoza medicala pe termen scurt, mediu si lung
  - Solutii medicale de tratament
  - Sugestii si recomandari pentru prioritizarea interventiilor
   
  Evaluarea digitala la distanta se face in baza unei radiografii panoramice pe care o poti face la partenerii nostri . Un medic specialist va face interpretarea acestora si iti va trimite o evaluare medicala digitala, impreuna cu sugestii de tratament si costuri estimative.
   
 • Din pacate nu putem finanta decat planurile de tratament emise de doctorii stomatologi cu care WYZR are un parteneriat. Insa poti oricand sa ne pui in legatura cu dentistul tau pentru a ii putea prezenta beneficiile colaborarii cu platforma WYZR. Daca dentistul tau este de acord sa intre in reteaua WYZR, in maxim cateva zile iti poti plati in rate planul de tratament prin solutiile de plata pe care ti le punem la dispozitie.
 • • Buy now pay later – de la 3 pana la 12 rate cu dobanda incepand de la 0%.
   
  - Poti plati in rate vizita curenta la stomatolog, direct la receptie, in limita a maxim 2 000 lei, cu aprobare pe loc!
  - Poti accesa linia de finantare de pana la 10 000 lei oricand, pentru platile online ale planurilor de tratament 
   
  • Poti plati in 6-12 rate lunare, cu dobanda de la 0%, pentru sume cuprinse intre 1500 – 30 000 lei, aprobare în 2-3 ore 
   
  • Poti plati in 6-60 de rate, pentru sume cuprinse intre 300 – 65 000 lei, aprobare in 2-3 de ore 

Parteneri
WYZR.dentist

Vezi optiunile de finantare

Contacteaza un consultant