dinti-2 dinti-1-2

Dinti Ficsi cu plata
in rate - de la 0%

 

WYZR ITI FINANTEAZA TRATAMENTUL

Te inscrii acum si primesti un voucher cadou in valoare de 500 lei pe care il poti folosi pentru Dinti ficsi (all-on-4, all-on-6).

Inscrie-te

Implant complet „all-on-4”

De la 556 RON/luna

Preturile sunt calculate pe 60 de plati lunare.

Te inscrii acum si primesti un voucher cadou in valoare de 500 lei
pe care il poti folosi pentru Dinti ficsi ( all-on-4 ).

Inscrie-te
1-3

Implant complet „all-on-6”

De la 718 RON/luna

Preturile sunt calculate pe 60 de plati lunare.

Te inscrii acum si primesti un voucher cadou in valoare de 500 lei
pe care il poti folosi pentru Dinti ficsi (all-on-6).

Inscrie-te
procedura-medicala-1-1
4-2

Comparatie
dinti ficsi

 • In functie de situatia ta medicala, ti se poate recomanda un tratament pentru parodontoza prin solutii locale (chirurgicale, medicamentoase, laser, coroane, implanturi localizate) sau un implant complet pe toata arcada daca situatia medicala o impune.

  Implanturile „all-on-4” se efectueaza pe mandibula / inferior (cu 4 implanturi – suruburi care fixeaza noua arcada).

  Implanturile „all-on-6” se efectueaza pe maxilar / superior (cu 6 implanturi - suruburi care fixeaza noua arcada).

  Costurile totale includ atat procedura chirurgicala si arcada provizorie, cat si arcada definitiva. In general, este recomandat sa fie salvati dintii sanatosi, daca este posibil.

procedura-medicala-1-1

Procedura medicala

Despre parodontoză

Parodontoza (sau boala parodontala) provine dintr-un cumul de factori generali (de ex. diabet, lupus, boli genetice) si/sau locali (de ex. tartru/placa bacteriana si/sau forte anormale pe dinti). Se manifesta initial prin sangerari gingivale si ulterior prin mobilitate dentara (dintii incep sa se miste). Parodontoza poate duce la pierderea in timp a tuturor dintilor, chiar la varste mai tinere. Este recomandat tratament extins in caz de diagnostic timpuriu (pentru a salva dantura). In caz de situatie avansata - solutiile ideale includ implanturile all on 4 (mandibula / inferior) si all on 6 (superior / maxilar).

Procedura chirurgicala pentru ALL on 4/6

Ideal se realizeaza cu anestezie generala. Se inserează toate Implanturile intr-o singura sedinta. Rezultatul initial este o arcada dentara provizorie monobloc (imediat sau in 24 ore) - dintii provizorii din materiale usoare. Dupa 6 luni aproximativ se monteaza arcada definitiva monobloc din ceramica, zirconiu sau Bio Hpp cu aspect identic cu dintii naturali. La finalul unei interventii all on 4 / 6, dantura este “noua”, functionala si estetica.

off

pay

Cu WYZR
platesti in rate,
in ritmul tau

Platesti in ritmul tau, in rate, fara costuri ascunse.

Cu WYZR primesti finantare imediat, digital, sau direct in cabinetele partenere, fara sa te deplasezi la banca.

 • 3-12 rate lunare, cu dobanda de la 0% pentru interventii in limita a 30 000 lei
 • rate de pana la 60 luni pentru planuri de tratament complexe în limita a 65 000 lei
Afla mai multe

F.A.Q. WYZR.dentist

 • WYZR este o platforma digitala care iti faciliteaza relatia cu peste 250 de medici stomatologi de top din Bucuresti si cele mai bune clinici de imagistica dentara.
  Prin WYZR te programezi online la clinicile stomatologice din retea, unde beneficiezi de discounturi si cashback din fiecare tranzactie de pana la 20% la toate serviciile stomatologice.
   
  In plus, poti plati in rate cu dobanda de la 0% fara sa te deplasezi la banca. Tot ce trebuie sa faci este sa te programezi la stomatolog folosind platforma WYZR.
 • WYZR nu ofera un diagnostic la distanta, fiind obligatorie vizita la stomatolog! Insa, poti beneficia de o evaluare la distanta gratuita, care iti ofera o imagine de ansamblu a situatiei tale stomatologice.
 • Evaluarea la distanta este un beneficiu oferit GRATUIT de catre WYZR, pentru o perioada limitata de timp. Aceasta include:
   
  - Identificarea problemelor (grave, moderate, usoare)
  - O prognoza medicala pe termen scurt, mediu si lung
  - Solutii medicale de tratament
  - Sugestii si recomandari pentru prioritizarea interventiilor
   
  Evaluarea digitala la distanta se face in baza unei radiografii panoramice pe care o poti face la partenerii nostri . Un medic specialist va face interpretarea acestora si iti va trimite o evaluare medicala digitala, impreuna cu sugestii de tratament si costuri estimative.
   
 • Din pacate nu putem finanta decat planurile de tratament emise de doctorii stomatologi cu care WYZR are un parteneriat. Insa poti oricand sa ne pui in legatura cu dentistul tau pentru a ii putea prezenta beneficiile colaborarii cu platforma WYZR. Daca dentistul tau este de acord sa intre in reteaua WYZR, in maxim cateva zile iti poti plati in rate planul de tratament prin solutiile de plata pe care ti le punem la dispozitie.
 • • Buy now pay later – de la 3 pana la 12 rate cu dobanda incepand de la 0%.
   
  - Poti plati in rate vizita curenta la stomatolog, direct la receptie, in limita a maxim 2 000 lei, cu aprobare pe loc!
  - Poti accesa linia de finantare de pana la 10 000 lei oricand, pentru platile online ale planurilor de tratament 
   
  • Poti plati in 6-12 rate lunare, cu dobanda de la 0%, pentru sume cuprinse intre 1500 – 30 000 lei, aprobare în 2-3 ore 
   
  • Poti plati in 6-60 de rate, pentru sume cuprinse intre 300 – 65 000 lei, aprobare in 2-3 de ore 

Parteneri
WYZR.dentist